Bedste bålpandekage opskrift til at tage med på tur

Den perfekte pandekageopskrift til Shelterturen, bålet eller aaahh vi har ingen æg

 

Hvornår er pandekager ikke et hit ?

Og pandekager lavet over bål efter mange timer ude i det fri er noget af det bedst man kan få. Ofte er det en pludselig indskydelse “vi skal da lave pandekager ” og så har man ingen æg eller hvis man er på tur kan det være ret besværlig at slæbe æg og mange ingredienser med.

Efter mange års træning har vi derfor fundet frem til den ultimative bedste og lækreste bål pandekage opskrift. Lavet af langtidsholdbare ingredienser som er nemme at have med på tur, eller have i skuffen så du til en hver tid er beredt til at lave en potion pandekager. 

  • 1 liter Havre mælk 
  • 7 dl hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • Lidt fedtstof til stegning 
  1. Bland hvedemelet og bagepulveret sammen i en pose.
  2. Tilsæt havremælken til posen lige inden du skal stege pandekagerne, bland det godt sammen ved at presse eller ryste posen godt.
  3. Put lidt fedtstof på panden og steg pandekagen på begge sider til de er gyldne 
  4. Pandekagen er nu spise klar 

Rigtig god CREO Apetit 

CREO´en bag det

Naturen er en fantastisk kilde til at stimuler dit barns motorik, nysgerrighed og kreativitet. Og det at samles rundt om et bål er en perfekt afslutning på en udfordrende dag.

At samles om et lejrbål i det fri er både en social og sanselig oplevelse der er med til at skaber ro og samhørighed. Og hvis man så også får noget lækkert i maven så bliver det ikke bedre