IPads og computer er ikke kun en spillemaskine, Det er rent faktisk et fantastisk værktøj til formidling af læring.

Prøv og tænk på dig selv, hvad gør du hvis du skal tilegne dig noget nyt viden ?.

Lær dit barn at bruge de digitale værktøjer på en sund og god måde, hvor dit barn bruger det til at skaffe sig inspiration, viden og læring. Start feks. med et CREOfamily abonnement, hvor det digitale bruges som et værktøj til at formidle kreative aktiviteter, der udvikler dit barns kreativitet og opfindsomhed. Forbud fører sjældent til meget godt, gå i stedet CREO digitalt og lær jeres børn sunde digitale interesser.

 

Få styr på dit barns digitale verden

Psykologen Ulla Dyrløv giver sit perspektiv på håndteringen af børns digitale og sociale medier i “Få styr på dit barns digitale verden”

Det kan være svært helt at forstå børn og børnebørns tid og adfærd på digitale og sociale medier. Hvor længe må børnene spille? Hvad må de spille? Og hvad er det ,de ser derinde på Youtube?

Med fokus på praktiske råd giver Ulla Dyrløv indsigt i børn og unges digitale liv. Bogen er opdelt efter forskellige aldersgrupper, hvor man finde konkret og relevant vejledning til hver alder. “Få styr på dit barns digitale verden” er en letlæst og vigtig bog for alle, der ønsker hjælp til at forstå deres børns digitale liv.

KØB bogen HER

Psykologen Ulla Dyrløv