Tudseæg slim - Slim af Chia frø

Lav kemikaliefri slim af ting du har i køkkenskuffen  

Ååååh nej ikke mere slim, er der nok en masse af jer der tænker, det sviner så meget og det er bare endnu en af de trends børnene hopper på. Men faktisk skal du være begejstret for at dine børn elsker slim.

For det at lave slim er propfyldt med masser af videnskaber, matematik og en idel kilde til også at stimulere de store børns taktilsans, som er noget vi ofte kun fokusere på ved de små børn. 

Sensorisk leg er en vigtig leg får både store og små børn, da der er så meget læring, der finder sted under sanseoplevelser. Udforskning af strukturer, manipulation af genstande, dufte … listen kan fortsætte og fortsætte!

Når et barn udforsker verden gennem deres sanser, udvikler de fine motoriske færdigheder, grove motoriske færdigheder, sproglige evner, selvtillid og så meget mere. Derfor har vi lavet en opskrift på slim der er helt perfekt til store og små børn. Den består af produkter du enten har i skuffen eller du kan købe i det lokale supermarked 

Rigtig god CREO lyst

Find opskrift her 

Printer

Opskrift

I denne opskrift bruger vi dette fantastiske bagesæt – Bake by shape fra Green toys som gør det utroligt nemt for børn at være med til at måle af 

CREO´en bag det

Sensoriskleg er en vigtig kilde til at hjælper børn med at regulere deres følelser.

Og slim er en af ​​de mest beroligende aktiviteter, jeg nogensinde har set. Børn kan strække og hvirvle og ælde deres slim i timevis. 

Lad os indse det, når børnene når 2. klasse er deres muligheder for sensorisk leg enormt reduceret. Sensory play er typisk et synonymt med småbørn og børn op til 6 år. MEN der er også store fordele for ældre børn. Derfor er det vigtigt at vi lader dem lave slim osv. selvom vi syntes det sviner og ikke helt forstår hvad der er så spændende ved det. gør det at det udvikler deres fine motoriske færdigheder, grove motoriske færdigheder, sproglige evner, selvtillid og så meget mere.